IDATA söker maskinoperatör

2017-12-19

IDATA är ett företag i stark utveckling med verksamhet inom området utdata. Vi producerar, arkiverar och distribuerar dokument som fakturor, påminnelser, självavläsningskort, kundavtal och liknande åt våra kunder. En allt större del av distributionen av dokument sker digitalt till mottagarens Internetbank, Digitala brevlåda eller direkt in i dennes system. Merparten skrivs dock fortfarande ut och kuverteras för att distribueras till mottagarna som brevförsändelser. Produktionen av brev sker vid vår produktionsanläggning som är belägen vid IDATAs huvudkontor i Värnamo. Våra drygt 500 kunder är huvudsakligen kommuner och kommunala bolag inom el, nät, VA/Renhållning, bostad etcetera men vi har även kunder i det privata näringslivet, såsom finans- och försäkringsbolag. IDATA har idag totalt 41 medarbetare och de flesta arbetar vid huvudkontoret i Värnamo. Vi har också ett försäljningskontor, beläget i Karlskoga.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en flexibel och stresstålig maskinoperatör som ska förstärka vårt produktionsteam. Som maskinoperatör kommer du arbeta med uppsättning, drift och övervakning av våra print- och kuverteringsmaskiner. Till din hjälp har du tydliga instruktioner och ett härligt gäng att samarbeta med.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tillverkande industri. B-körkort och truckkörkort är meriterande, men ej ett krav. Eftersom arbetet ställer stora krav på att ta emot och följa muntliga och skriftliga instruktioner vill vi att du behärskar det svenska språket. Tjänsten kräver också grundläggande kunskaper i det engelska språket.

Personliga egenskaper

IDATAs ledord är kvalitet, affärsmässighet, effektivitet och flexibilitet. Detta är egenskaper vi letar efter i en kandidat när vi anställer. I övrigt är du som person teknisk orienterad och nyfiken på att lära dig nya saker. Du har ett gott bemötande och en hög arbetsmoral.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning 12 månader, provanställning kan komma att tillämpas
Sysselsättningsgrad: Deltid 75-80 %
Arbetstid: Tvåskift/beläggningsanpassad arbetstid
Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast/enligt överenskommelse

Skicka din ansökan till ledigajobb@idata.se

Sista ansökningsdag: 2018-01-08

Välkommen med din ansökan till ett expansivt företag med schyssta villkor och bra förmåner!

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR-ansvarig Filip Andersson på telefonnummer 0370-34 61 30. Frågor om tjänsten och tjänstens innehåll besvaras av Produktionschef Stefan Berg på telefonnummer 0370-34 61 20.

Dela